miércoles, 5 de mayo de 2021

ENGLISH CORNER


ENGLISH CORNER

Sovint utilitzem dinàmiques de jocs, cançons i dramatitzacions a les estones d'english per fomentar l'adquisició de vocabulari i expressions del llenguatge oral en una llengua anglesa.


Design a Monster

En grups havien de crear un Monstre segons les instruccions que els marcaven els dos daus que tenien. One dice for the body's parts, and one dice with numbers from 1 to 6.


  



En acabar els monstres cada grup havia de posar-li un nom ala seva creació i pensar una cosa que li agrades fer al seu Monstre. Per finalitzar l'activitat van haver de exposar oralment les característiques del seu monstre: 

I have... (parts of the body: two hands, two eyes, one nose...)

My monster has....


Tic Tac Toe

Un joc tradicional com el "3 en raya" que utilitzem per revisar el vocabulari treballat. We make 2 teams and every team has one subject (colors, numbers, parts of the body, food,...).

Un jugador de l'equip gira una targeta, diu el nom en anglès i posa la targeta a la casella que cregui convenient amb l'objectiu de fer TIC TAC TOE (3 en ratlla).

  





Relacionem l'anglès amb el que treballem a l'aula

Aquestes setmanes, vinculant la investigació que estem portant a terme a les estones de Treball d'aula sobre l'alimentació i el nostre cos...

Hem descobert els conceptes de HEALTHY and UNHEALTHY FOOD i ens hem començat a preguntar com podem anomenar en anglès alguns dels aliments que més mengem, o com podem dir si ens agrada o no alguna cosa: I LIKE or I DON'T LIKE...




Al següent enllaç teniu accés a les fotos i vídeos perquè les pogueu descarregar

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA AL BOSC SOLDEVILA

 LES GUARDIANES DEL BOSC SOLDEVILA Avui hem pogut conèixer de més a prop el bosc Soldevila, un petit espai verd que tenim a pocs minuts de l...